SØG 
Get Adobe Flash player
Tirsbæk Gods Butik har åbnet en web-shop, hvor vi tilbyder følgende kvalitets produkter, Rossi Boots, Barbour, Kelly Kettle og Land Rover Gear.

Rossi Boots er kvalitets støvler I læder fra australien. En støvle med stor brugs glæde, er god som en alm. støvle til en gå tur i skoven, arbejde i haven eller andre fritids aktiviteter som ridning og staldarbejde eller jagt.
Fås i flere modeller, den almindelige til hverdag, den med stødabsorberende sål, sikkerhedsstøvlen med stålnæse, til fødder der er brede og med høj vrist. Fås også i børne størrelser.

Barbour nu over 100 år gammel, Barbour er en 4. generation familieejet virksomhed, som har udviklet en unik forståelse af tøj, der virkelig er egnet til den udendørs livsstil.

Barbour er et autentisk, klassisk britisk kvalitetsmærke, der tilbyder en kollektion af tøj til udendørs brug, og som har bibeholdt sine kerneværdier, holdbarhed, egnethed til formålet og med sans for detaljerne.
Land Rover Gear er en bred kollektion af udendørs- og fritidstøj af høj kvalitet, personligt udstyr og grej samt modelbiler.
Kelly Kettle Volcano, som har mere end 100 år bag sig, er udviklet af et par irske sportsfiskere, som ikke ville undvære den daglige eftermiddagste selvom de var ude med snøren. Det er en nem, hurtig og effektiv måde at koge vand på, når man er ude i naturen.


Gå til web-shop - www.tirsbaekgodsbutik.dk 
For henvendelse til Tirsbæk Gods Butik kontakt venligst Janni Grensteen Nielsen tlf. 22918063, e-mail jgn@tirsbaekgods.dk
 
              
 
Tirsbæk Gods | Tirsbækvej 135 | 7120 Vejle | Tlf. +45 2033 1260 | Mail: hhau@tirsbaekgods.dk