SØG 

Kelly Kettle Volcano - udendørs vand kedel


Personer der ofte færdes i naturen, deltager i stævner og er væk fra det hjemlige køkken, har nu mulighed for, i en håndvending, at koge vand til kaffe, te, kakao, suppe, frysetørret mad og andet der blot kræver kogende vand. Jægere, lystfiskere, skovarbejdere, spejdere, campister, trekkere, kajakroere og alle andre der færdes i naturen, kan med fordel finde anvendelse for Kelly Kettle Volcanoen.

Kelly Kettle Volcanoen, som har mere end 100 år bag sig, er udviklet af et par irske sportsfiskere, som ikke ville undvære den daglige eftermiddagste selvom de var ude med snøren.

Kelly Kettle Volcanoen er enkel at bruge og koger hurtigt vandet. Volcanoen er hurtigere end de fleste el-kedler til at koge samme mængde vand.

En af de store fordele ved Kelly Kettle Volcanoen, contra de mere almindelige kogeapparater er, at man ikke behøver spekulere på at skulle huske ekstra gasflasker, sprit og lignende brændbare væsker. Der er altid brændbart materiale i nærheden, når man er i naturen. Kviste, tynde grene, tørre blade og græs, mos og hvad man ellers kan finde i skovbunden, langs kysten eller ved søbredden. Man kan selvfølgelig medbringe træflis, optændingsblokke til grill og lignende, men det er ikke nødvendigt.

Kelly Kettle Volcanoen er fremstillet i aluminium og derfor let at transportere. Findes i tre størrelser der rummer ca. ½, 1 og 1½ liter. Som noget nyt kan man også få en Kelly Kettle Volcanoen i rustfrit stål som kan rumme 1,7 liter. Ud over selve Kelly Kettle Volcanoen findes der forskelligt tilbehør så man kan varme, stege eller grille mad, i mindre portioner. Dette udstyr følger ikke med Volcanoen, men er ekstraudstyr som kan tilkøbes.

Kelly Kettle Volcanoen har vist sin styrke og holdbar på utallige ekspeditioner rundt omkring på kloden og var igennem en årrække standardudstyr på det legendariske eventyrrace Camel Trophy, hvor vi selv stiftede bekendtskab med Volcanoen.

På Tirsbæk Gods som forhandler og importerer Kelly Kettle Volcanoen har vi brugt Volcanoen de sidste ti år i forbindelse med 4x4 terrænkurser og events, og det er stadig de samme Volcanoer som har været i brug alle årene.

NY PRIS SPAR 20% - Prisen på de tre størrelser i aluminium er: 0,57 L kr. 385,-, 1,0 L kr. 415,- og 1,5 L kr. 445,-. Den nye i rustfrit stål 1,7 L koster kr. 495,-.


Gå til web-shop - www.tirsbaekgodsbutik.dk


For yderligere information eller køb kontakt Janni Grensteen Nielsen. jgn@tirsbaekgods.dk eller 2291 8063

            
 
 
Tirsbæk gods butik - Kelly kettle volcano
Tirsbæk Gods | Tirsbækvej 135 | 7120 Vejle | Tlf. +45 2033 1260 | Mail: hhau@tirsbaekgods.dk